Renovering af badeværelse i Sæby og Frederikshavn

Renovering af badeværelse samt kontrol af rør i teknik skab

Går du og drømmer om en renovering af badeværelse? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Ralf Mellergaard VVS tilbyder vi badeværelsesrenovation til alle kunder i og omkring Sæby og Frederikshavn området.

Vi er et VVS-firma med stor erfaring inden for faget, hvilket har tilegnet os brede kompetencer. Derfor kan vi løse enhver opgave inden for renovering af bad. Det gælder alt fra et helt nyt bad til en lille renovering af bad. Du må derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du drømmer om en renovering af badeværelset.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Som VVS-installatør er vi billig, og hos os finder du altid en skarp pris. Den nøjagtige pris på en renovering af badeværelse afhænger af forskellige parametre såsom opgavens omfang. Dog sammensætter vi altid et godt tilbud til vores kunder uanset hvad.

​I vores arbejde med ombygning af badeværelse eller andre VVS-opgaver lægger vi vægt på kundens tilfredshed. Da vi er en forholdsvis lille virksomhed, er dette ekstravigtigt for os. Derfor sørger vi altid for at have en tæt dialog med vores kunder, så vi opnår de resultater, der ønskes.

Kontakt os for at høre om dine muligheder

Hos os finder du en kompetent VVS-installatør, der står klar til at tilbyde renovering af badeværelse til alle kunder. Vi garanterer en god pris og et solidt håndværk.  Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vil du høre mere om vores arbejde?

Vil du høre mere om dine muligheder, så kontakt os på telefon: 61 11 85 32. Du kan også vælge at udfylde formularen lige her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os